Välkommen

Välkommen till www.angelsandgnoms.n.nu.

 

##FACEBOOK-LIKE##

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

 

 

 

 

Om mig

Jag heter Maj-Lis och detta är min första hemsida. jag är född i värmlandsskogarna med bor numera på den härliga västkusten, nära hav, ljus och måsar. Här bor jag med min man och våran fantastiskt underbara berner sennen.

För länge sedan fick jag diagoniserat att jag har fibromyalgi, och aktiverar mig sedan dess aktivt  i vår lokala fibromylagi förening. I samma veva som jag blev sjukpensionär vaknande mitt intresse för att måla, faktum är att min familj har en stark kreativ ådra, min far var uppfinnar jocke själv, och skapde de mest "uppseende väckande" fågelskrämmor (de var inte bara fåglarna som skrämdes iväg från tomtens körsbärs träd utan även en annan förbipasserande fick brått ) den kreativa ådran har även gått vidare till mina barn.

Jag började med oljemålning, jag satt gärna vid havet med mitt staffli, penslar och färgburkar. Väldigt skönt och avslappnade och rofyllt, vilket jag behövde efter en lång process och hela den jobbiga delen att få min sjukdom, vilket man i början gärna benämde som "kärringsjukan" i dag vet man dock bättre.

Hur som helst, efter många kurser inom oljemålningen, vilket oxå gav mig fina vänner och nya bekanta kom jag i kontakt med porslinsmålning, och det är där jag är nu! Jag har hållt på många år med detta. Det har blivit en del kurser så klart, och även här har vuxit fram en fin vänskap med många av kursarna. Då inte minst genom vännen, och konstnärs ledare Lena Lindqvist. Mitt hem börjar nu bli överbelarmat av änglar & tomtar ( i alla fall säger mina barn det)

När jag inte målar, så reser jag och min man så mycket vi kan, vi har varit överallt, samt att vi båda älskar att dansa, så det har det blivit mycket av. det är viktigt att fånga stunden, försöka ta saker och ting med en klackspark, och se vilka gåvor man har fått. bekymmer finns så det räcker, det viktiga är ändå att göra vad vi kan av det vi har! 

 

Men i grunden är jag och har nog alltid varit nyfiken på livet, jag vill veta och lära nytt, jag vill upptäcka nytt, få nya infallsvinklar och utveckla mig själv och min kreativitet. Just nu målar jag änglar och tomtar, vad det blir sen, det får vi se :)

 

Jag har startat denna sidan för att jag vill dela med mig o inspirera, är det någon som vill köpa någon produkt, så blir det bara en extra glädjande bonus! Jag har målat mina "väsen" med hjärta och kärlek och jag tycker om dem, så det gör inget om de står kvar på mina hyllor, men det finns möjlighet att de kan byta hem oxå, om du tycker om dem och finner glädje i dem.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)