Välkommen

Välkommen till www.angelsandgnoms.n.nu.

 

##FACEBOOK-LIKE##

Nyhetsbrev

Länkar

 

 

 

 

 

 

Änglar och tomtar

Jag målar änglar, tomtar och em massa andra artilkar. Vissa saker har jag hemma, men om du har önskan om att få något speciellt målat kan du kontakta mig. Även speciella färgval. Här visar jag bara några exempel, men i mitt fotogalleri ser du fler artiklar som jag målat.

Jag målar en massa olika änglar, jag väljer alltid fint porslin, då resultatet och varigheten består. Alla mina produkter målar jag med hjärta och själ, och de blir så klart unika då det bara finns en an varje.

 

Madonnan är helt klart en av mina favoriter, men den är svår att få tag på, så har du tips om var man kan få tag på mer av denna får du gärna höra av dej. men visst är hon vacker och utstrålar lugn och frid. 

 

Tomtar har jag målat massor av, detta är dock en favorit, med mycket detaljer...

Ja, snart står påsken för dörren och det har även blivit en del påsk artiklar, tuppar, hönor och vackra ägg. detta är något du kan förbeställa snarast för att det levererat i tid. 

En liten Bernen Sennen, så klart, jag har ju "äkta vara" hemma, så självklart har jag målat en liten miniatyr av honom.

 

Som sagt, detta är ett lite axplock, vill du se mer gå in under fotogalleriet, då ligger miniatyrer av mina bilder, som du bara klickar på för att få upp i normal storlek.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)